HTML

visitor stats   Free Blog CounterSchleich

Adatvédelmi Nyilatkozat

2008.03.08. 15:49 CleanView

1. EMAIL ADATBÁZIS
Az Index Zrt által működtetett blog.hu felelőssége az hogy a blog szerzők adminisztrációs felületén megjelenik a hozzászóló emailcíme. A rendszer automatikus, tehát A meedia.blog.hu semmilyen felelősséget nem vállal ezek nem rögzítésére az admin rendszeren.

2.EMAILCÍMEK TITOKBAN TARTÁSA
A meedia.blog.hu nem adja ki a rögzített emailcímeket harmadik személynek, azokat kizárólag a szerkesztőség kezeli. A leírtak értelmében a hozzászóló hozzájárul emailcíme automatikus rögzítését (semmi esetre sem publikálását!), és egy köszöntőlevél, esetleg informatív jellegű emailek fogadásához.

3 NEM KÜLDÜNK SPAMET!
A meedia.blog.hu fentiek alapján fenn tartja a jogot hogy emailt küldjön a blog hozzászólóinak. A megkapott email után mindenkinek joga van törölnie magát meedia.blog.hu emailcím listájáról. (Ha nem szeretnél több emailt kapni joghurt.blog.hu-től akkor erre az emailre válaszolva a tárgy rovatba a TÖRLÉS szót beírva megteheted.)

Szólj hozzá!    -

A bejegyzés trackback címe:

https://meedia.blog.hu/api/trackback/id/tr48371543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása