HTML

visitor stats   Free Blog CounterSchleich

Feri nem érti

2008.03.21. 07:41 CleanView

Egy újabb blogos médiagyöngyszemre bukkantam ezúttal a Reakciótól. A Reakció nem csak blog hanem újság is, meg lehet venni. A mostani írást itt közlöm:

A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.

Hát igen, recseg ropog körülötte minden, már nem a balos Vátesz, a vörös Jel, az új Tony Blair. Csak egy bukott szerencsétlen, aki élete végéig remeghet, hogy akinek kezet nyújt, nem utasítja-e vissza. Nem sétálhat úgy a városban, ahogy Horn Gyufa tehette, oly' sokszor részegen dülöngélve a Falk Miksa utcában, mert össze fognak súgni a háta mögött: ő az, aki elk****. Minden téren.

Feri, ugye nem érted? Ártatlan, busa fejjel nézel a választók szemébe, akik szétaláztak, hogy vátdöfákk. De hát most méééér? Azt jól látod, Feri, az emberek nélkül nem megy a reform. Sokakkal viszont nem azért nem, mert nem értik, mit akarsz, hanem ezért, mert felfordul tőled a gyomruk. Utáljanak érte, de például nekem gyötrelmes volt behúzni a három igent, mert az önrésszel, mint alapelvvel egyetértettem. Azzal nem, hogy egyik nap szemébe hazudsz a vitapartnerednek, meg nyolcmillió választópolgárnak, utána meg bevezeted, kaotikusan, előkészítetlenül. Ettől függetlenül az elv, állítom, jó.

Én nem a kérdésekről szavaztam, hanem rólad. Levontam a konzekvenciát, amit a nemzettel, és az annak csupán egy részét képező mai Magyarországgal tettél. Orbán annak idején a szimbolikus téren k**** el. Oktalanul mélyített már korábban is meglévő árkokat, olyan verbális csatákba ment bele, melyekbe nem kellett volna, szóval voltak problémák bőven.

Te, meg elődöd, Megyó, viszont a gazdaságot k****tok el 2002-2006 között, de nagyon. Ez sem igazán bocsánatos, de ettől még hagytalak volna 2006-tól javítani, és három nemet húzok, ha agyonütnek is érte. De ezen kívül a Vitya által is tágított árkot olyan mélyre ástátok, mint 1990 óta senki sem. Erre akkor jöttem rá, amikor 2004 karácsonyakor hazajőve (igen sokat voltam akkoriban külföldön) meglátogattam a vidéki rokonokat. Kb. fél óra alatt szakadt rám a mocsok, amit igen, kérlek, te csináltál, meg a pártod. Hogy idejön a román (MSZP-s nyelvről lefordítva: erdélyi magyar) és elveszi a munkát. Hogy nem lesz nyugdíj, ha lesz kettős állampolgárság. Velük ordítoztam, és azt máig szégyellem, mert nem tehettek róla. Csak szajkózták, amit mondtál vagy sugalltál. De téged nem tudtalak jól pofánverni. Azóta viszont minden alkalommal megteszem. Sokan vagyunk még így.

- Reakció -

3 komment    -

Címkék: gyurcsány kudarc népszavazás baloldal igen böszmeség szocialista

A bejegyzés trackback címe:

https://meedia.blog.hu/api/trackback/id/tr1390005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2008.03.21. 08:20:45

Szép,szép!De nem fog ő rettegni senkitől,semmitől!Nem is érti mit csinál!De egyhez nagyon ért!Pénzt csináltatni velünk az ő zsebébe!Virtuálisan minek pofán csapkodni valakit??Igaziból meg senki nem MERI!Akkor ne pofázzunk,tűrjünk és hallgassunk.Aki meg írta az előbbieket,menjen vissza külföldre,mert itt semmi haszna!

kintlakó 2008.03.22. 16:47:17

Donofrio:
Kérdem én a "román" hogy mi a gond
mindennel egyetértesz akor miért küldöd
el(vissza) a post íróját.Ha mindenki hallgat és tűr mint te akkor,nem lesz változás.A 20 millió románt illetően
komoly fordulat következett,egyre
több magyar jön Romániába dolgozni a határ vidéken.Gyurcsányotok olyan mint egy nyálfolyós pálya gondnok.
Ha jól értettem a Fradi pálya gondnokot keres.
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET!

Kintlakó 2008.03.22. 16:49:53

akor=akkor BOCS:

süti beállítások módosítása