HTML

visitor stats   Free Blog CounterSchleich

Figyelj oda a medencénél! (videó)

2008.03.30. 07:09 CleanView



A reklám úgymond vicces, de ebben mi az ötlet, mármint mi serkent arra hogy a Hunter's Dry sört vedd meg?? Az hogy a haverod szétcsúszta magát a betonon? Az ürge még nevet is rajta, hogy milyen hülye. Még ilyen reklámot, te beveszed?

1 komment    -

Címkék: reklám sör videó ital beveszed?

A bejegyzés trackback címe:

https://meedia.blog.hu/api/trackback/id/tr89402499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DJS 2008.04.03. 09:02:41

1. Általában minden vicces vagy érdekes spot sikeres, függetlenül attól, kapcsolódik-e vagy sem, elég, ha megnézed a reklámot, és utána látod a logót. Az összes autóreklámot ki lehetne fikázni azon az alapon, hogy nem kapcsolódik a termékhez.

2. Az ötlet benne az, hogy a haver szétcseszte magát a betonon, de ÉN nem. Az a fazon, aki jóképűbb, és már az elején is őt láttuk, kvázi a főszereplő, az nem, sőt még röhög is a lúzer haveron. És sört kortyolgat. Értsd: összekapcsolja a sörmárkát azzal a helyzettel, hogy NEM JÁRSZ ÍGY, meg felsőbbrendűen röhöghetsz.

3. Viszont tényleg vannak negatív reklámok. Pl. emlékszel a T-Mobile kókuszgolyós reklámjára? Az arról szólt, hogy bemutatta - vicces formában - a szolgáltatás HÁTRÁNYAIT. Kislány lebukik az anyja előtt a videókapcsolat révén. Mégis VONZÓVÁ tette a dolgot az emberek számára. Na ezt kapd ki.

süti beállítások módosítása