HTML

visitor stats   Free Blog CounterSchleich

Poéncsatorna nyílik Farkasházyval

2008.03.28. 10:30 CleanView

Az RTL Klubban is résztulajdonos IKO-csoport új csatornát indít április 2-án "Poén" névvel. Móka & kacagás egész nap ... 2 hetente vasárnap lesz rajta egy műsor "Telekabaré" címmel, melyet Farkasházy Tivadar fog szerkeszetni. Kapaszkodjunk meg, íme pár szereplő: Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Bajor Imre és Kern András ...

Origo.hu: "Úgy éreztem, hogy talán ezek szerint mégis volt egy szakmám. Több mint három évtizedet húztam le állami börtönben, azaz a közszolgálati médiánál, most egy kereskedelmi tévé szabadságot ajánlott. Azt csinálhatom, amihez értek, azokkal, akikkel dolgozni szeretek" - nyilatkozta Farkasházy, aki tavaly nyáron kényszerült megválni a Rádiókabaré-tól."



Állami börtön?! Ez a "börtön" tette ismertté a nevét! Amíg mások a szocializmusban alig tudták összeszedni a pénzt egy Beregfürdői nyaralásra, Farkasházy valósznűleg nem Trabanttal járt dolgozni ... igen, az pártállami rádió ártállami rádiókabaréjába! (Wikipedia: "1975 óta a Rádiókabaré szerkesztője (1975-85: társszerkesztő, 1985-93: főszerkesztő, 1994-ben Csúcs László több rádiós vezető társaságában elbocsátja, de '94 végétől ismét a Rádiókabaré vezető szerkesztője). 1989 óta a Hócipő című szatirikus kéthetilap alapító főszerkesztője.") Milyen állami börtön?! Kényszerítettek, hogy ott dolgozzon? Vagy a sértődöttség beszél belőled, hogy elküldtek az "állami börtönből"?

Hogy mennyir jó humorista Farkasházy azt most ne boncolgassunk, bár gondolom mindenkinek megvan a véleményre róla, legyen annyi elég, hogy egy nevettetős-vicces csatornát Rá alapozni - finoman szólva is - kissé kockázatos ...

- Vastagbőr -

Szólj hozzá!    -

Címkék: poén csatorna farkasházy hetihetes iko

A bejegyzés trackback címe:

https://meedia.blog.hu/api/trackback/id/tr7400289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása