HTML

visitor stats   Free Blog CounterSchleich

Az Index Fidesz ellenes kampánya

2008.03.09. 21:37 CleanView

LINK

Az első videó: A szavazatvásárlástól az urnazúzásig - mit kell tenned ha szavazni akarsz, egy bugyuta videó bugyuta figurával, megvesztegetésel is majdnem egyetértő filozófiával a háttérben. A kamesz fecskében is virít így méginkább ellenszenves. Aztán meg hogy milyen nehezek a kérdések. Hát akinek meg van a 8 általánosa szerintem megérti ezeket.

"Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük?"

"Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen vizitdíjat fizetni?"

"Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen kórházi napidíjat fizetni?"

A második videó: Undorítóbb mint az előző, piacos embereket, gengszternövendékeket, árúsokat kérdeztek meg az index riporterei , mert ők az átlagember. Budapest utcáin, 10-ből legalább egy kettő öltönyben, kosztumben siet a munkába... - őket nem kérdezték...

Szólj hozzá!    -

Címkék: index kampány fidesz népszavazás bugyuta

A bejegyzés trackback címe:

https://meedia.blog.hu/api/trackback/id/tr51373214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása